Ons Kerkcafé


THEMA-AVONDEN ‘OP HET RAAKVLAK VAN GELOOF EN SAMENLEVING’

In de afgelopen jaren hebben er tientallen thema-avonden plaatsgevonden in onze Dorpskerk. Met het oog op de Privacy wetgeving publiceren wij deze niet meer op onze website.

Op donderdag 18 oktober organiseert het Kerkcafé een discussieavond met Bert Keizer, lange tijd verbonden aan een verpleeg - huis in Amsterdam en thans werkzaam voor de Levenseindekliniek, over het thema ‘Ons eindige leven’. Hij zal worden geïnterviewd door Jacobine Geel. Na de pauze kunt u met hem in discussie gaan.

Aanvang 20.00 uur, in de Dorpskerk. In de Voorhof liggen flyers met meer informatie.

Nadere inlichtingen over het (afgelopen) programma  kunt u opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bij Co Geel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Gert van Dijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 035-6245648 of u kunt kijken op de eigen website van het kerkcafé!

Er is in de afgelopen jaren een omvangrijk email netwerk opgebouwd waardoor belangstellenden op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten. Wie tot dit netwerk wil toetreden kan zich opgeven (eveneens) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De bijeenkomsten zijn gratis, al wordt een bijdrage op de avond zelf wel bijzonder gewaardeerd. Ook spontane & digitale donaties zijn altijd welkom; ons bankrekening nummer is: NL20ABNA 0607 741090 tnv. G. van Dijk cj (onder vermelding van: Kerkcafé)