Ons Kerkcafé

THEMA-AVONDEN ‘OP HET RAAKVLAK VAN GELOOF EN SAMENLEVING’

Zie ook eigen website Kerkcafé.

volgende keer:

DONDERDAG 26 APRIL: JACOBINE GEEL IN GESPREK MET BEN BOT
Op donderdag 26 april a.s. verwelkomen wij bestuurder, oud-ambtenaar en voormalig diplomaat Ben Bot.

Ben Bot (Batavia (Nederlands Indië, 1937) was tussen 1973 en 2003 werkzaam als ambassadeur en topambtenaar op het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij was minister van Buitenlandse Zaken in de kabinetten Balkenende II en III van 2003 tot 2007. Bot was voorzitter van het Instituut Clingendael van 2007 tot 2015 en is tegenwoordig werkzaam als bestuurder en lobbyist.

Belangstellenden uit alle denkrichtingen, vrienden en kennissen zijn welkom. Opgave vooraf wordt op prijs gesteld (per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Inlopen (met koffie) vanaf 19.30 uur; aanvang thema-avond om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot nog een glas drinken. De toegang van de bijeenkomsten is altijd gratis, wel vragen wij uw aandacht voor de "koffiebus" waarin u uw gaven kunt deponeren ter bestrijding van de onkosten. Alle avonden worden gehouden in de Dorpskerk, klik op Adres en Google Maps.

Nadere inlichtingen bij Co Geel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Gert van Dijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 035-6245648.

Er is in de afgelopen jaren een omvangrijk email netwerk opgebouwd waardoor belangstellenden op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten. Wie tot dit netwerk wil toetreden kan zich opgeven (eveneens) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Spontane donaties zijn altijd welkom; ons bankrekening nummer is: NL20ABNA 0607 741090 tnv. G. van Dijk cj (onder vermelding van: Kerkcafé)

------------- Terugblik en geluidsopnames hieronder ----------------

Op 13 februari 2018 werd Désanne van Brederode geïnterviewd door drs. Jacobine Geel.