Gemeente maaltijden

In het Achterom is een uitstekend ingerichte keuken. Maar die wordt niet genoeg gebruikt. Dat moet veranderen! We gaan er gemeentemaaltijden houden. Voor de rest van dit jaar zijn er drie maaltijden gepland.
Gemeentemaaltijden zijn maaltijden voor gemeenteleden - het woord zegt het al. Ze beginnen om 17.45 uur met de inloop, om 18.00 uur gaan we aan tafel en om 19.45 is het afgelopen. Er kunnen zes mensen aan deelnemen. De kosten bedragen € 6 per persoon voor soep, hoofdgerecht en toetje, sap, water en koffie. Een glas wijn kan te-gen betaling geschonken worden. Aanmelding bij de kok (ondergetekende) is noodzakelijk.

De eerste maaltijd wordt gehouden op 27 september. Welkom!

ds. Marnix van der Sijs