Commissie Kruispunt mei-juni en september 2018

Voor wat betreft het „uitje in de buurt‟ bezochten we 31 mei Kasteel Museum Sypesteyn. Na een donderdagmorgen vol onweersbuien togen we met ons veertienen richting Sypesteyn, en loodste een gids ons door het Kasteelmuseum, waarna de zon doorkwam en wij gelaafd werden in Restaurant ’t Strookje aan de Loosdrechtse plassen.

Nu breekt de zomer aan, dus: ‘uitje in de buurt’ op donderdagmiddag 28 juni naar het Singer Museum voor de tentoonstelling ‘geschilderde tuinen’.  Kunstenaars uit de periode 1880-1940 als Leo Gestel, Max Liebermann, Claude Monet, Charley Toorop e.a. tonen in hun verbeelding een  veelkleurig paradijs. Vertrek om 14.00 uur bij het Oranjeweitje.  Voor wie daarna mee wil, gaan we rond 15.30 uur met elkaar poffertjes eten. Gaarne aanmelden bij Anne-Marie, tel. 5336405 of bij Tiny, tel. 5257803. Neemt u uw Museumkaart of Rembrandtkaart mee?

In de zomermaanden juli en augustus zijn wij op het terras van het Achterom te vinden, Hartelijk welkom op vrijdag 10 augustus van 10-12 uur en op donderdagmiddag 30 augustus vanaf 14 uur. Er is dan geen ‘uitje in de buurt’. 

Voor onze actieve 70-plussers alvast een blik vooruit:

In september organiseren we weer een Seniorenuitje!! En wel op donderdag 20 september van 9 .00 tot 17.30 uur. Waar we heengaan en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden, leest u t.z.t. in het zomerkerkblad. Noteert u de datum alvast in uw agenda?

Wij verheugen ons op uw komst! Sabine, Machteld, Monique, Tiny, Anne-Marie