Ons Kerkcafé

THEMA-AVONDEN ‘OP HET RAAKVLAK VAN GELOOF EN SAMENLEVING’

Zie ook eigen website Kerkcafe.

Belangstellenden uit alle denkrichtingen, vrienden en kennissen zijn welkom. Opgave vooraf wordt op prijs gesteld (per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Inlopen (met koffie) vanaf 19.30 uur; aanvang thema-avond om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot nog een glas drinken. De toegang van de bijeenkomsten is altijd gratis, wel vragen wij uw aandacht voor de "koffiebus" waarin u uw gaven kunt deponeren ter bestrijding van de onkosten. Alle avonden worden gehouden in de Dorpskerk, klik op Adres en Google Maps.

Nadere inlichtingen bij Henk Aertsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 035-5269027, of Gert van Dijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 035-6245648.

Er is in de afgelopen jaren een omvangrijk email netwerk opgebouwd waardoor belangstellenden op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten. Wie tot dit netwerk wil toetreden kan zich opgeven (eveneens) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Spontane donaties zijn altijd welkom; ons bankrekening nummer is: NL20ABNA 0607 741090 tnv. G. van Dijk cj (onder vermelding van: Kerkcafé)

Eerstvolgende keer:  nog niet bekend.

Op donderdag 28 september 2017 werd dr. Jan Terlouw geïnterviewd door drs. Jacobine Geel.


GELUIDSOPNAMES!

Er zijn van diverse bijeenkomsten geluidsopnames gemaakt, de meeste recente ziet u staan bij Kerkomroep.nl waar ook de laatste kerkdiensten zijn terug te vinden.

Opnames welke zijn te beluisteren op de site van Kerkcafé zijn:

20 september 2016: Ds Sytze de Vries: Religie en poëzie

20 oktober 2016: Drs Jacobine Geel: Religie in beeld

17 november 2016: Prof Dr Jan Anne Roukema: Grenzen aan de zorg.

26 januari 2017: Dr Sam Janse: Was Jezus een revolutionair?

21 maart 2017: Peter den Ouden: Geheimen achter de Mattheus Passion

20 april 2017: Dr Marjan Schwegman: Verzet tijdens WO II, een mannenzaak?

28 september 2017: werd dr Jan Terlouw geïntervieuwd door Jacobine Geel

31 oktober 2017: Dr Ir Emanuel Rutten (filosoof)

Zie voor meer informatie o.a. op: www.belkerken.nl/kerkcafé