Ons Kerkcafé

THEMA-AVONDEN ‘OP HET RAAKVLAK VAN GELOOF EN SAMENLEVING’

Belangstellenden uit alle denkrichtingen, vrienden en kennissen zijn welkom. Opgave vooraf wordt op prijs gesteld (per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

De toegang van de bijeenkomsten is altijd gratis, wel vragen wij uw aandacht voor de "koffiebus" waarin u uw gaven kunt deponeren ter bestrijding van de onkosten.

Alle avonden worden gehouden in de Dorpskerk, Torenlaan 16, 1261 GD in Blaricum (klik op adresgegevens),

Op donderdag 28 september verwelkomen wij dr. Jan Terlouw op de eerste avond van de nieuwe cyclus. Voor het komend seizoen hebben wij gekozen voor een iets andere opzet van de bijeenkomsten: voor de pauze wordt de gastspreker geïnterviewd door drs. Jacobine Geel, na de pauze volgt het tweede deel van het interview waarbij het mogelijk is met de gastspreker in discussie te gaan.

Zowel Jan Terlouw als Jacobine Geel behoeven geen nadere introductie.

Het programma voor de maand oktober is nog niet helemaal rond, maar op donderdag 30 november zal Kim Putters van het Sociaal-Cultureel Planbureau door Jacobine Geel geïnterviewd worden.

Nadere inlichtingen bij Henk Aertsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 035-5269027, of Gert van Dijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 035-6245648.

Er is in de afgelopen jaren een omvangrijk email netwerk opgebouwd waardoor belangstellenden op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten. Wie tot dit netwerk wil toetreden kan zich opgeven (eveneens) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Spontane donaties zijn altijd welkom; ons bankrekening nummer is: NL20ABNA 0607 741090 tnv. G. van Dijk cj (onder vermelding van: Kerkcafé)