Kerkblad "Onderweg"

Er is een kerkblad dat door de Protestantse Gemeenten Laren, Eemnes en Blaricum gezamenlijk gemaakt wordt. Dat kerkblad heet "Onderweg" en het verschijnt 11 keer per jaar.

Alle lidmaten van de kerk die in Blaricum (of even daarbuiten) wonen krijgen het papieren blad in de bus. Jaarlijks krijgt u een rekening van uw abonnement, Dat is inclusief bezorgkosten € 10,00 p/jr., Ook als u verder buiten Blaricum woont kun u een abonnement nemen, maar dan tegen meer-kosten. Hiervoor gaarne contact opnemen met dhr. Gerrit Imhoff, telnr. 035- 5250278 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als het kerkblad onverhoopt niet in uw brievenbus valt, kunt u hem raadplegen.

De website redactie "ontleent" informatie uit de Onderweg en plaatst die artikelen op de agenda of als een van "artikel" onder een van de diverse "menu's" van deze website. Het gaat om de artikelen betreffende onze eigen dorpskerk in Blaricum.

Wegens de nieuwe Privacy regels past de webredactie "censuur " toe. Teksten uit de "Onderweg" die persoonlijke gegevens bevatten, worden daarom niet gepubliceerd op het openbare gedeelte van deze website.

Indien u het laatste Kerkblad Onderweg digitaal wilt ontvangen is dat op aanvraag mogelijk. U dient wel  lid te zijn van onze Dorpskerk. Ook oudere nummers van Onderweg zijn op aanvraag digitaal beschikbaar. Mail uw vraag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 i