Kerkblad "Onderweg"

Er is een kerkblad dat door de Protestantse Gemeenten Laren, Eemnes en Blaricum gezamenlijk gemaakt wordt. Dat kerkblad heet "Onderweg" en het verschijnt 11 keer per jaar.

Op diverse plaatsen van deze site lichten we enkele van de artikelen betreffende onze eigen dorpskerk in Blaricum, eruit, en hieronder de pdf van het geheel.

Alle lidmaten van de kerk die in Blaricum (of even daarbuiten) wonen krijgen het papieren blad in de bus. Jaarlijks krijgt u een rekening van uw abonnement, Dat is inclusief bezorgkosten € 10,00 p/jr., Ook als u verder buiten Blaricum woont kun u een abonnement nemen, maar dan tegen meer-kosten. Hiervoor gaarne contact opnemen met dhr. Gerrit Imhoff, telnr. 035- 5250278 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als het kerkblad onverhoopt niet in uw brievenbus valt, kunt u hem raadplegen.

2018

Het Kerkblad Onderweg nr. 4-2018

Het Kerkblad Onderweg nr. 3-2018
Het Kerkblad Onderweg nr. 2- 2018
Het Kerkblad Onderweg nr. 1-2018

Oudere nummers van Onderweg zijn op aanvraag digitaal bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. beschikbaar.

Voor het openen van PDF bestanden Adobe Reader gebruiken