Super Kerst 2017

SuperKerst is een korte, eigentijdse kerstmusical met vrolijke liedjes en veel humor. Het verhaal speelt in een supermarkt, die in de kerstperiode een spaaractie houdt voor “actiefiguren” uit de kerststal. Vlak voor kerst komt een kind erachter, dat er één figuurtje mist: het kindje Jezus.

Er zijn in elk geval 13 toneelrollen te verdelen, geschikt voor jonger en wat ouder. De acteurs zingen ook, soms solo en anders samen met het koor.

Voor kinderen die niet (zo goed) kunnen zingen, zoeken we een passende rol.

Op vrijdag 6 oktober wordt er om 17 uur in de Dorpskerk meer informatie en een voorproefje gegeven van de musical. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen zich na afloop aanmelden voor toneel en/of zang.

Degene die graag een toneelrol willen, mogen op 13 oktober om 17 uur op de 1e repetitie middels een auditie laten zien wat ze kunnen. Koorleden zonder toneelrol hoeven geen auditie te doen.

De repetities zijn op vrijdagmiddag 17-18 uur in de consistorie van de Dorpskerk (zij-ingang aan de Torenlaan). In de herfstvakantie is er geen repetitie.

Belangrijk voor deelnemers is, dat zij op de generale repetitie van 15 december en de uitvoeringsdatum 17 december (in de late middag) aanwezig kunnen zijn.

 De musical is op 17 december onderdeel van het superleuke en sfeervolle FamilieKerstFeest in de Dorpskerk, gratis toegankelijk voor heel Blaricum en omgeving!

 Nog vragen?

Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Mieke Bleys