Verhuur

Regelmatig wordt de Protestantse Kerk aan de Torenlaan 16 gehuurd voor een bij het kerkgebouw passend gebruik. De Dorpskerk leent zich voor bijzondere gelegenheden omdat zij warm en sfeervol is. De kerk beschikt over 240 zitplaatsen en heeft een ruime (gratis) parkeerweide.

Voor verhuur van de kerk kunt u contact opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met Ron Flens of telefonisch 06 3875 2207.
Er is een specifiek beleid ten aanzien van de verhuur. Ron Flens kan u daarover alles vertellen.

Voor rouwdiensten is de kerk ook te huur. Familie en Uitvaartondernemers: graag contact opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met Ron Flens of telefonisch 06 3875 2207. Hij zal -indien gevraagd- ook contact opnemen met de spirituele uitvaartverzorger Annette Horsman. Zij werkt dan in samenwerking met de uitvaartverzorger(s).(zie rouwen).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bovenstaande plaatjes zijn van de kerk en onderstaande foto is van het Achterom.
Nadere info over de geschiedenis van het Achterom is elders op deze site te lezen. Het Achterom is te reserveren met een verzoek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt contact opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met Ron Flens of telefonisch 06 3875 2207.