Alle rekeningnummers bij elkaar:

- NL15 RABO 0117 0243 68 Gedachtenisfonds
- NL08 INGB 0003 0434 45 Kerkhof

- NL71 INGB 0000 1446 30 Kerkrentmeesters

- NL45 RABO 0308 4012 39 Kerkrentmeesters

- NL38 RABO 0139 8079 93 Diaconie

Voor uw Giften graag onder vermelding van onderwerp

Aantrekkelijke voorwaarden voor giften zijn te lezen op de site van de Belastingdienst. U kunt ook hierop klikken
Daartoe
heeft de Protestantse gemeente Blaricum ook een Fiscaal nummer en dat is RSIN 813 612 809 te gebruiken bij een Fiscaal aftrekbare gift.

Zie voor verder info over Fiscale mogelijkheden bij het tabje ANBI

Verdere inlichtingen:

Abonnement Kerkblad (2015) nog steeds  het oude bedrag van € 10,00. Echter voor postabonnees is het bedrag  € 15.00.

Het bedrag voor de Solidariteitskas bedraagt  € 10,-- per belijdend- en dooplid.

 

Regelmatig wordt de Protestantse Kerk aan de Torenlaan 16 gehuurd voor een bij het kerkgebouw passend gebruik. De Dorpskerk leent zich voor bijzondere gelegenheden omdat zij warm en sfeervol is. De kerk beschikt over 240 zitplaatsen en heeft een ruime (gratis) parkeerweide.

Voor verhuur van de kerk kunt u contact opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met Ron Flens of telefonisch 06 3875 2207.
Er is een specifiek beleid ten aanzien van de verhuur. Ron Flens kan u daarover alles vertellen.

Voor rouwdiensten is de kerk ook te huur. Familie en Uitvaartondernemers: graag contact opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met Ron Flens of telefonisch 06 3875 2207. Hij zal -indien gevraagd- ook contact opnemen met de spirituele uitvaartverzorger Annette Horsman. Zij werkt dan in samenwerking met de uitvaartverzorger(s).(zie rouwen).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bovenstaande plaatjes zijn van de kerk en onderstaande foto is van het Achterom.
Nadere info over de geschiedenis van het Achterom is elders op deze site te lezen. Het Achterom is te reserveren met een verzoek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt contact opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met Ron Flens of telefonisch 06 3875 2207.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe u bij ons komt per openbaar vervoer:

vanaf NS Hilversum CS: bus 108 ri. Huizen, halte Verbeeklaan, 100 m doorlopen;
vanaf NS Naarden/Bussum: regioliner 100 richting Hilversum, overstappen in Huizen (bij busstation) op bus 108 richting Blaricum, halte Verbeeklaan en even teruglopen.

Treintaxi: 035 - 656 15 41 (voor degenen met een OV-kaart).
Fietsverhuur op stations: 035 - 621 30 98 (Hilversum) en 035 - 694 55 30 (Naarden/Bussum)

 

 

{mosmap}

U kunt uw persoonlijke routebeschrijving maken naar de kerk via Google maps.

{mosmap}

U kunt ook op de "ouderwetse" manier via het tabje adres en Route-beschrijving onze kerk vinden.

-Ambtelijk Secretaris van de Diaconie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ambtelijk Secretaris van de Kerkenraad: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Contact & vragen: gebruik het Contactformulier
- Contactpersonen overig: zie op deze site bij In en rond de kerk, en bij Gesprekskringen.
- Diakenen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Kerkenraad voorzitter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Kerkhofbeheer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 1530 6861
- Koster en Kerkverhuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 3875 2207
- Ledenadministratie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: tel, 5382820
- Mail de website-redactie voor uw kopij
- Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderlingen met beperkte taak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderling-kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Penningmeester Diakenen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Predikant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 035 6312114
- Secretaris van de Kerkrentmeesters: Klaas Kos

                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subcategorieën