In en rond de kerk

Wilt u ook uw steentje bijdragen?
Alle activiteiten zijn op alfabetische volgorde

. Bloemencommissie
Iedere zondag staan schitterende bloemen in de kerk. Dat alles wordt verzorgd door een klein groepje toegewijden. Zij doen dat met veel liefde en inzet. Als u geïnteresseerd bent in het werk van deze groep: geef het door aan Aly van Vembde mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
. Koffieschenken
Iedere week na de zondagse eredienst is er in de Voorhof gelegenheid om koffie, thee of limonade te drinken. Een aantal mensen verzorgt in toerbeurten deze catering voor kinderen en volwassenen. U kunt ook meehelpen. Het is gezellig werk en u spreekt veel kerkgangers. Interesse om mee te doen? U kunt u contact opnemen met de koster Ron Flens per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06 3875 2207.
. Stuurgroep Oecumene BEL
De Dorpskerk leeft in een samenwerkingsverband met Rooms-katholieken, Evangelischen, Vrijzinnigen en andere Protestanten uit Blaricum, Eemnes en Laren. De Stuurgroep Oecumene BEL organiseert een aantal gemeenschappelijke activiteiten, zoals de oecumenische Vespers en de vieringen met rond Pinksteren en rond Oud en Nieuw. Vindt u het belangrijk om de onderlinge samenwerking te bevorderen en wilt u hier een steentje aan bijdragen?  Neem contact op met de penningmeester van deze werkgroep: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
. Verjaardags Bezoekgroep 75 +
Alle gemeenteleden boven de 75 jaar worden minimaal één maal per jaar bezocht. In ieder geval ook altijd ter gelegenheid van hun verjaardag. Dit "systeem" is gewijzigd: er is geen speciale bezoekgroep meer maar de Wijk- Contactpersonen bezoeken nu ook de jarige oudere gemeenteleden in hun eigen wijk.
. Wijk-Contactpersonen
U kunt deel gaan uitmaken van de groep van wijkcontactpersonen. Deze groep verzorgt in de Dorpskerk ‘het omzien naar elkaar’. Ieder heeft een wijkje met mensen waarmee contact wordt onderhouden: af en toe even aanbellen, een brief bezorgen, op de hoogte blijven van geboorte, ziekte of huwelijk.  Nu zit daar ook het verjaarsbezoek bij. Drie maal per jaar komen de contactpersonen bij elkaar. Voor informatie, instructie en voor onderlinge verbondenheid en betrokkenheid mail naar Karin Nelson: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..