QUOTE:

Aanvang iedere zondag om 10.00 uur   (tenzij anders aangegeven)

in de Dorpskerk, Torenlaan 16 (hoek Bussummerweg) Blaricum.

Voor een routebeschijving klik hier

foto: ds. Petra Barnard

ds. Petra Barnard
(Avondmaalsviering)

01 oktober  ds. Marnix van der Sijs

08 oktober  ds. Job de Bruijn, Laren

15 oktober  ds. Marnix van der Sijs

22 oktober  ds. Sytze de Vries

U kunt ook luisteren via internet, klik op: Kerkomroep.nl. De nieuwste orde van dienst kunt u hier vinden.

Hoe u bij ons komt per openbaar vervoer:

vanaf NS Hilversum CS: bus 108 ri. Huizen, halte Verbeeklaan, 100 m doorlopen;
vanaf NS Naarden/Bussum: regioliner 100 richting Hilversum, overstappen in Huizen (bij busstation) op bus 108 richting Blaricum, halte Verbeeklaan en even teruglopen.

Treintaxi: 035 - 656 15 41 (voor degenen met een OV-kaart).
Fietsverhuur op stations: 035 - 621 30 98 (Hilversum) en 035 - 694 55 30 (Naarden/Bussum)

{mosmap}

Geloofd zij de God en Vader van onze Here Jezus Christus, die ons heeft doen wedergeboren worden tot een levende hoop, tot een onvergankelijke erfenis, die in de hemelen weggelegd is voor u (1 Petrus 1:3-4). HERE, Gij doorgrondt en kent mij; Gij kent mijn zitten en mijn opstaan, Gij verstaat van verre mijn gedachten; Gij onderzoekt mijn gaan en mijn liggen. God, met al mijn wegen zijt Gij vertrouwd (Psalm 139:1-3). Loof de HERE, mijn ziel, en vergeet niet een van zijn weldaden; die al uw ongerechtigheden vergeeft, die al uw krankheden geneest (Psalm 103:2-3). Wie in de schuilplaats des Allerhoogsten is gezeten, vernacht in de schaduw des Almachtigen. Ik zeg tot de HERE: Mijn toevlucht en mijn vesting, mijn God, op wie ik vertrouw (Psalm 91:1-2). Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe (Johannes 3:16).

Meest  gelezen

Laatste  Nieuws

Adres  en andere gegevens

Protestantse Gemeente Blaricum
Diensten in de Dorpskerk : Torenlaan 16

1261 GD Blaricum tel. 035-5315681
RSIN/fiscaal nummer protestantse gemeente Blaricum is 002608534
RSIN/fiscaal nummer van de Diaconie Blaricum is 824133596

Rekeningnr. : NL71 INGB 0000 1446 30
Kerkrentmeesters NL45 RABO 0308 4012 39
Rekeningnr.Diaconie : NL38 RABO 0139 8079 93

- Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en
- Ouderlingen met beperkte taak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,
- Ouderling-kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

- Diakenen:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Cora Rebel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Ambtelijk secretaris
van de Diaconie
- Ambtelijk secretaris
van de Kerkenraad