Aanvang iedere zondag om 10:00 uur   (tenzij anders aangegeven)

in de Dorpskerk, Torenlaan 16 (hoek Bussummerweg) Blaricum.

Voor een routebeschijving klik hier

foto: Ds Alleke Wieringa

23 september Ds Alleke Wieringa

30 september Ds Rianne Veenstra

7 oktober Ds Marnix van der Sijs

14 oktober Ds Arie de Boer

U kunt de dienst op het moment zelf via internet beluisteren en achteraf nog tot één week daarna. Klik op: Kerkomroep.nl.
De nieuwste orde van dienst kunt u hier vinden.

Hoe u bij ons komt per openbaar vervoer:

vanaf NS Hilversum CS: bus 108 ri. Huizen, halte Verbeeklaan, 100 m doorlopen;
vanaf NS Naarden/Bussum: regioliner 100 richting Hilversum, overstappen in Huizen (bij busstation) op bus 108 richting Blaricum, halte Verbeeklaan en even teruglopen.

Treintaxi: 035 - 656 15 41 (voor degenen met een OV-kaart).
Fietsverhuur op stations: 035 - 621 30 98 (Hilversum) en 035 - 694 55 30 (Naarden/Bussum)

{mosmap}

Meest  gelezen

Laatste  Nieuws

Adres  en andere gegevens

Protestantse Gemeente Blaricum
Diensten in de Dorpskerk : Torenlaan 16

1261 GD Blaricum tel. 035-5315681
RSIN/fiscaal nummer protestantse gemeente Blaricum is 002608534
RSIN/fiscaal nummer van de Diaconie Blaricum is 824133596

Rekeningnr. : NL71 INGB 0000 1446 30
Kerkrentmeesters NL45 RABO 0308 4012 39
Rekeningnr.Diaconie : NL38 RABO 0139 8079 93

- Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en
- Ouderlingen met beperkte taak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,
- Ouderling-kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

- Diakenen:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Cora Rebel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ambtelijk secretaris
van de Diaconie
- Ambtelijk secretaris
van de Kerkenraad